Serverar: 4 portioner
Tid: 35 minuter
Jag älskar att laga mat
Blötlägg de soltorkade tomaterna i vatten ca 20 min. Hetta upp olja i en stekpanna med lock. Krydda kycklingfileerna med salt och peppar och bryn dem fint. Häll på vatten , grädde och kycklingfond. Tillsätt de strimlade tomaterna, rosmarin och sambal oelek och låt puttra på svag värme under lock ca 15 minuter. Rör i skivade oliver och basilika. Servera med kokt ris och en grönsallad till 3,5 points
Potatis - möjligheternas rotfrukt
Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...
Sallader
Sallader av olika slag passar bra i sommarköket, som ibland är lite sk...
Hej! Det här låter gott. Men jag undrar hur mycket vatten det ska vara? Har hittad jättemånga recept som ser smaskiga ut bland dina recept. Tack så mycket Viralottan