Kycklingfilé

Serverar: 4-5 portioner

Gott att servera på ett buffébord tillsammans med annnat kallskuret.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl marinerade soltorkade tomater
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 dl grovhackade örter basilika och timjan
  • Dressing
  • 6 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 vitlök
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Bryn kycklingen. Stek den i ugnen ca 15 min. Stå kallt och skär sedan i bitar. Strö över tomterna, örterna, oliverna och dressingen ca 2-3 timmar före servering.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Digital termometer för perfekt resultat
    För att få kött, fågel och fisk tillagat exakt som man önskar är de...

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben