Lätt och festlig fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lätt och festlig fisk

Ingredienser

  • 400 gr vit fiskfile
  • 2 msk rapsolja
  • 1 röd chili utan kärnor skuren i fyra bitar
  • 2 vitlöksklyftor skurna i halvor
  • 4 dl hönsbuljong
  • I dl vitt vin
  • 25 gr smör
  • 2 tomater skurna i småbitar
  • 150 gr skalade räkor
  • lite hackad bladpersilja
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra fiskfileerna. Stek vitlök och chili i oljan tills vitlöken börjar bli guldfärgad. Plocka ur vitlök och chili. Stek fisken guldfrägad i oljan.. Koka upp buljong och vin och vispa ned smöret. Lägg över tomater och eventuell persilja på fisken. Häll över buljongen och låt sjuda tills fisken är genomstekt cirka 3 minuter. Lägg på räkorna.
    2. Servera till vildris, sparris eller potatismos och en sallad.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Diabetes
    Målet vid behandling av all diabetes är att hålla blodsockret på en jä...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben