Lammfiol med äggröra på crostini

Serverar: 10 portioner

Lammfiol tillsammans med äggröra på crostini är buffémat eller med gratäng om du vill äta den som en större rätt.

Ingredienser

  • 200 g Scan rökt lammfiol
  • 4 ägg
  • 1 msk olivolja
  • Salt, efter smak
  • Peppar, nymald efter smak
  • 2 dl persilja, hackad
  • 10 tunna skivor baguette, rostad
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop ägg och lite salt och peppar med en gaffel i en skål.
    2. Värm olivolja i en tjockbottnad kastrull. Häll i äggen och tillaga på svag värme under omrörning med en trägaffel. När äggulan har fått en krämig konsistens är den klar.
    3. Rör i persilja.
    4. Skär lammfiolen i skivor. Fördela äggröran och lammfiolen på brödskivorna. Peppra, strö över lite extra persilja och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben