Laxburgare

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Poppis hos både barn och vuxnA

Ingredienser

  • 300 g skinn och benfri lax
  • 1 msk potatismjöl
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 äggula
  • 2-3 msk mjölk eller grädde
  • ½ - 1 dl ströbröd
  • Smör att steka i
  • Smaksätt om du så önskar med gräslök/ dill
  • Instruktioner

    1. Använd matberedare. Blanda alla ingredienser fisken först. Forma smeten till burgare. Vänd burgarna i ströbrödet. Stek i en medelvarm panna.
    2. Servera med citron, någon god sås varm / eller kall kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben