Lillskinka Castello

Serverar: 4 portioner

Kan serveras till kokt ris eller pommes frites och en grönsallad.

Ingredienser

  • 400-500 g rökt Lillskinka
  • 1 förp (150g) Blå castello
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 tomater
  • Färsk eller torkad oregano
  • Instruktioner

    1. Skär lillskinkan i ca: ½cm tjocka skivor och lägg dem som takregel på ett ugnssäkert fat. Rör samman blå castello och creme fraiche till en smidig kräm. Smaka av med svartpeppar.
    2. Bred blandningen på skinkskivorna vid sidan av köttet. Gratinera rätten i 250 grader 15-20 minuter. Servera med kokt ris eller pommes frites och en stor härlig grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben