Lime- och persiljecouscous

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Gott tillbehör till lite kryddstark mat tillsammans med en vitlökssås till exempel

Ingredienser

  • 4 port couscous
  • 2 msk olivolja
  • 3 msk limejuice
  • 150 g haricot verts
  • 100 g bladpesilja
  • 1 granatäpple
  • 150 g fetaost
  • Instruktioner

    Tillaga couscous enligt anvisningarna på förpackningen. tillsätt därefter olivolja och limejuice, smaka av med salt. koka haricot verts i saltat vatten i 5 min, häll av i ett durkslag. Dela därefter bönorna på mitten. Hacka och tillsätt persilja och haricot verts i den ljumma couscousen. Lägg upp på ett fat. Ta ur kärnorna ur granatäpplet och lägg ovanpå couscousen. Smula över fetaosten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben