En utsökt tårta med mycket goda nötter.
1. Blanda mjöl, salt, florsocker och vaniljsocker. 2. Smula ned smöret i blandningen. 3. Tillsätt äggen och knåda samman till en deg. 4. Täck degen med plastfolie och lägg i kyl minst en timme. 5. Knåda degen lätt och tryck ut den i smord springform, ca 24 cm diameter. 6. Sätt ugnen på 175 grader. 7. Rosta mandelsplitter någon minut i torr stekpanna. 8. Vispa samman honung, ägg, smör, vaniljsocker och rivet apelsingskal. 9. Tillsätt mandel och valnötter. 10. Häll fyllningen i pajformen. 11. Grädda i 175 grader i 30 - 40 min. 12. Låt kakan kallna helt, gärna i kylen innan servering. 13. Servera gärna kakan med en klick Vispad grädde. Tips: Prova att byta ut apelsinskal mot 2 tsk Dr. Oetker Pepparkakskryddor!