Middagsfat med rostbiff

Serverar: 2-3 portioner

Nyttigt, lätt och gott. Passar bra när det blir lite varmt och man vill ha något lättare att äta.

Ingredienser

  • Blandad sallad
  • Cocktailtomater
  • 1 gul paprika
  • 12 skivor kall rostbiff
  • 1 dl inlagd syltlök
  • 2 msk kapris
  • 4 tsk olja
  • 2 tsk citronsaft
  • 2 msk vatten
  • Svartpeppar
  • Dressing
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk mango chutney
  • 1/2 tsk honung
  • 4 finhackade inlagda minigurkor
  • Tillbehör
  • Ev baguette
  • Instruktioner

    1. Strimla salladen och lägg den på ett stort fat. Halvera tomaterna, tärna paprikan och lägg också det på fatet. Placera ut rostbiffsskivorna på fatet och strö över syltlöken och kaprisen. Droppa över olja, citron och vatten och krydda med svartpeppar.
    2. Rör samman dressingen och låt stå svalt ca 10 minuter före servering.
    3. Servera gärna baguette till!

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben