Mycket god fläskfilé och enkel att göra

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Är snabblagad.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 250 g champinjoner
  • 3 dl crème fraiche
  • 100 g ädelost
  • Salt
  • Peppar
  • Örtkrydda
  • 100 g riven ost
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilén i skivor och stek den därefter lägges i en eldfast form. Skär champinjonerna i mindre bitar och stek dem, lägges över fläskfilén.Smält i en kastrull crème fraiche och ädelosten, krydda med örtsalt, strö riven ost över.
    2. In i ugnen 200 grader tills osten smält.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lackstrom 19 maj 2011

    En utsökt god fläskfile och väldigt lättvindig. T.o.m barnen älskade gratängen. Av mig får du en massa +++++++

    Relaterade Artiklar

    Fläskfilé
    Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...

    Valborgstips
    Knappt har man hämtat andan efter påsk, så är det dags för valborgs...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben