Norrländsk entré.

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Mums, mums.

Ingredienser

  • 20 små fina potatisar (gärna färsk) med skal
  • 20 skivor bacon
  • Tandpetare
  • Dipp
  • 1 msk messmör
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk sirap
  • 1 tsk svartpeppar, grovmalen
  • Kruspersilja
  • Instruktioner

    1. Potatisen kokas i lättsaltat vatten ca 15 - 20 min el tills de känns färdiga. Rulla sedan en baconskiva runt varje potatis och fäst med tandpetare, stek i panna.
    2. Blanda messmör, grädde och sirap i en kastrull och låt koka upp försiktigt. Strö den finhackade persiljan ovanpå. Smaka av. Sätt i nya tandpetare för att kunna dippa baconpotasen i messmörsdippen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben