Örtsalt

Passa till både fisk - och kötträtter, även vegetariska rätter.

Ingredienser

  • 3 msk flingsalt
  • 1 msk torkad rosmarin
  • 1 msk torkad timjan
  • 1 msk torkad salvia
  • 1 msk torkad körvel
  • 2 msk hackad torkad vitlök
  • Instruktioner

    Blanda alla kryddorna med saltet. Om du vill ha mer finmalet så mixa saltet först. Förvara i en tätslutande glasburk.

    Liknande recept

    4.2
    10 min
    2-4
    7

    Kommentarer (1)

    MsChilly 5 juni 2010

    Hur länge håller sig örtsaltet?

    Relaterade Artiklar

    Olivolja
    Ingen vet vem som kom på att olivfrukterna mjuknade i sodalösning o...

    Lättare varianter!
    Tänk om det vore så att man kunde äta en god potatisgratäng som dessut...

    Indien!
    I Indien blandar man aldrig rätterna, dessutom äter man med fingrarna....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben