Ostbakad fläskkotlett
Serverar:
4 portioner
Tid:
40 minuter
Lättlagad och mycket god.
Ingredienser
600 g fläskkotlett
125 g mozzarella
2 tomater
1 msk färsk timjan
1 msk smör
1 krm svartpeppar
1 krm salt
Sallad
1 kruksallad
200 g småtomater
1 avokado
1 msk matolja
1 tsk citronsaft
1 krm salt
500 g tagliatelle
Instruktioner
Sätt ugnen på 150 grader.
Stek kotletterna i smör i en stekpanna några minuter på varje sida, lägg sedan i en ungsfast form.
Skär tomaterna och mozzarella i ½ cm tjocka skivor, lägg tomaterna på kotletterna och strö över salt och timjan.
Lägg en skiva mozzarella överst och avsluta med svartpeppar. Ställ in i ugnen i 15 minuter.
Sätt på vatten till tagliatellen och följ instruktionerna på förpackningen.
Blanda en sallad med halverade småtomater, skivad avokado, olja, salt och citronsaft.
Liknande recept
Ädelostgratinerad fläskkotlett med portvinssås
5
50 min
4
Fläskkotlett med aprikossås
4.5
4
2
Fläskkotletter med glaserade äppel- och morotsstavar
5
4
Helstekt fläskkotlett med allt i pannan
3
2 h
6
2
Fläskkotletter i stekpanna med lock
5
45 min
4
1
Paprikapulverpanerade fläskkotletter
4
4
2
Fläskkotlett med smak av tomat
20 min
4
Fläskkotlett med grönsaksröra
30 min
2
Fläskkotletter i dragonsenapssås med ugnsbakade potatisar.
4
2
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!