Pachadi, yoghurtsås

Serverar: 4 portioner

En indisk yoghurtsås med chili, kokos, sesamfrön, gurka, rödlök och spiskummin. Underbart god till de flesta rätter.

Ingredienser

  • ½ gurka
  • ½ rödlök
  • 1 grön chili
  • 1 msk kokos- eller solrosolja
  • 2 msk sesamfrön
  • 6 dl matlagningsyoghurt
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 dl kokos
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka gurka och rödlök. Finhacka chilin. Hetta upp olja i en panna och stek sesamfrön i 1-2 minuter. Tillsätt gurka, lök och chili. Fräs ytterligare några minuter.
    2. Tillsätt yoghurt, spiskummin och kokos och låt allt få ett uppkok och småputtra i ca 3 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben