Pasta med räkor

Serverar: 2 portioner

Tid: 5 minuter

Den är så god

Ingredienser

  • 1 pkt färsk pasta naturell
  • Såsen
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta finhackad
  • ½ tsk sambal oelek
  • 1 påse tiger räkor eller vanliga räkor
  • 1 krm rosmarin
  • ½ tsk timjan
  • ½ burk cocktailtomater på burk
  • 1 frp grädde / 7 % fett
  • 2 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    Koka pastan . Gör såsen under tiden pastan kokar. Såsen: Fräs löken i olivolja tills den får en färg. Tillsätt vitlök och sambal, rör om och tillsätt räkor, timjan och rosmarin. Fräs i någon minut och häll i tomaterna, koka upp och häll i kelda. Låt allt sjuda i ca 4 min, smaka av med salt,peppar. Sila av pastan i ett durkslag och blanda ner den i såsen Garnera med persilje blad och servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Thailändsk matlagning är en ren njutning
    Thailands fantastiska matlagningskultur har förändrats oerhört lite ge...

    Härliga, enkla sommarrätter!
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gärna...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben