Pastasallad med bönor

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Supergod sallad, speciellt på sommaren.

Ingredienser

  • 210 g pasta
  • 1 påse (150 g) blandad sallad
  • 1 burk (400 g) kidneybönor
  • 75 g haricot verts
  • 5 cm purjolök
  • 1/2 dl hackade blandade örtkryddor, tex, timjan, basilika, oregano och persilja
  • Dressing
  • 1 msk olja
  • 1 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 1 1/2 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackingen. Blanda samman dressinegn och häll över den heta pastan. Rör om och låt stå tills det kallnat. Blanda pastan med sallad, avrunna kidneybönor, lätt förvällda haricat verts och fint hackad purjolök.
    2. Vid servering blandas de färska kryddorna med.
    3. Tips! Servera med kallskuret, fisk, kyckling eller kött. En portion är 6.5

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben