Supergod sallad, speciellt på sommaren.
Ingredienser
210 g pasta
1 påse (150 g) blandad sallad
1 burk (400 g) kidneybönor
75 g haricot verts
5 cm purjolök
1/2 dl hackade blandade örtkryddor, tex, timjan, basilika, oregano och persilja
Dressing
1 msk olja
1 1/2 msk vitvinsvinäger
1 1/2 tsk italiensk salladskrydda
1 msk vatten
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisning på förpackingen. Blanda samman dressinegn och häll över den heta pastan. Rör om och låt stå tills det kallnat. Blanda pastan med sallad, avrunna kidneybönor, lätt förvällda haricat verts och fint hackad purjolök.
- Vid servering blandas de färska kryddorna med.
- Tips! Servera med kallskuret, fisk, kyckling eller kött.
En portion är 6.5
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Pastasallad
Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...