Peppargrillad rostbiff med fruktsalsa

Serverar: 4 portioner

Gott på grillen.

Ingredienser

  • 4 biffar av rostbiff, (à 150 g)
  • Ca 1 msk grovmald svartpeppar
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • Fruktsalsa
  • 2 skalade kiwi, i tärningar
  • 1 liten röd lök, hackade
  • 2 urkärnade nektariner, i tärningar
  • 1 liten röd paprika, i tärningar
  • 2 tsk citron eller lime, pressad
  • 2 tsk olja
  • 1 krm salt
  • Tillbehör
  • citron- eller limeklyftor
  • 4 portioner potatis, kokt eller bakad
  • 250 g haricots verts, kokta
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna till salsan och ställ den i kylen.
    2. Platta ut köttskivorna lite och klappa in dem med peppar på ena sidan.
    3. Låt dem ligga och dra ca 15 minuter. Pensla skivorna med olja.
    4. Grilla eller stek dem 3- 4 minuter per sida. Salta.
    5. Servera biffarna med salsan och tillbehören.

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben