Pestolax med Blomkålsmos

Serverar: 2-4 portioner

LCHF

Ingredienser

  • 4 bitar laxfile á 140 g
  • Olivolja
  • 4 msk pesto
  • 400 g blomkål
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g sockerärtor
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg laxen i en ugnsfast form, droppa över olivolja och lägg en klick pesto på varje bit, salta och peppra. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter
    2. Koka blomkålen mjuk, häll av vattnet och rör ner grädden. Låt det koka upp och mixa den slät, smaka av med salt och peppar.
    3. Servera med kokta sockerärtor och en klick smör

    Liknande recept

    4
    40 min
    3-4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben