Pestolax med Blomkålsmos
Serverar:
2-4 portioner
LCHF
Ingredienser
4 bitar laxfile á 140 g
Olivolja
4 msk pesto
400 g blomkål
2 dl vispgrädde
200 g sockerärtor
Smör
Salt
Peppar
Instruktioner
Lägg laxen i en ugnsfast form, droppa över olivolja och lägg en klick pesto på varje bit, salta och peppra. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter
Koka blomkålen mjuk, häll av vattnet och rör ner grädden. Låt det koka upp och mixa den slät, smaka av med salt och peppar.
Servera med kokta sockerärtor och en klick smör
Liknande recept
Ljuvligt blomkålsmos
4.8
4-6
7
Ugnsbakad pestolax med varm morot och avocadosallad
5
1
1
Ingefärsbiffar med blomkålsmos
4
4
1
Fluffigt blomkålsmos
4
20 min
4
Blomkålsmos
4
40 min
3-4
2
Stark korv med blomkålsmos
45 min
4
Broccoli och Blomkålsmos - LCHF - GI -
4.8
4
5
Sanna's falukorvsgratäng med potatis- och blomkålsmos
1 h
6-8
Färs- och baconlåda
4.5
40 min
4-6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!