Pytt i panna med morot

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 1 timme

Ett gott alternativ istället för den vanliga pytten

Ingredienser

  • 3-6 potatisar
  • 1 morot
  • 1 rödlök
  • Det man har i kylskåpet, exempelvis
  • Köttbullar
  • Korv
  • Rester av söndagssteken
  • Grillkrydda
  • Moskrydda
  • Grovmald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och träna upp potatisen och moroten. Hacka löken. Tärna upp eller skiva köttbullar, korv eller kött. Stek potatisen, moroten och löken på ganska svag värme tills den nästa är klar (ca 15-20 minuter) rör om ofta så det inte bränner vid, ha i kryddorna och köttbullar, korv eller köttet. Låt köttet bli varmt.
    2. Serveras med rödbetor och stekt ägg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben