Rabarbermuffins

Serverar: 15 portioner

Goda muffinsar som även går att göra som en rund kaka.

Ingredienser

  • 150 g smält smör
  • 3 dl socker
  • 3 dl mjöl
  • 2 ägg
  • 0,5 liter skurna rabarber
  • Instruktioner

    Smält smöret, rör ner övriga ingredienser och sist i med de skurna rabarberna. Klicka ut i små aluminiumformar. Grädda i 200 grader, en fals lägre än mitten i ugnen. Pudra över florsocker innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    wegakarlsson 6 juni 2009

    Helt underbara muffins. Har även gjort en hel kaka och den är lika god. Är snabb och enkel att göra

    Eva62 31 oktober 2009

    jag har tagit en del av sockret och blandat med kanel, detta hart jag sedan skakat med den skurna rabarbern i en påse innan de blandas i smeten. Blev toppen gott och mycket uppskattat.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben