Risotto

Serverar: 4 portioner

Näringsrik måltid

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 8 dl vatten
  • 1 påse blandade grönsaker
  • 6 hg köttfärs
  • 1 st köttbuljongtärning
  • 3 tsk salt
  • 3 msk ketchup
  • 1 st rödlök
  • 2 msk maizenamjöl
  • 2 msk smör
  • Instruktioner

    Koka Riset i Vattnet i 20 minuter, salta. Koka grönsakerna.Bryn Köttfärsen i Stekpanna, med den finhackade löken. Lägg i Buljongtärningen, ketchupen och Mjölet, rör om, späd med vatten( kan spädas med grädde också), låt koka till en lös blandning. Häll Köttfärssåsen i en stor kastrull , häll i Riset och grönsakerna , rör om och låt bli varmt på eftervärmen. Servera med mjukkaka och ost som tilltugg. Mjölk till dryck.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Ris
    För bara några år sedan hade vi bara ett sorts ris, vitt polerat ris s...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben