Serverar: 12 portioner
Tid: 30 minuter
Syrliga och goda. Toppen att göra om man har vinbär liggande i frysen.
Vispa ägg och socker pösigt och vitt. Tillsätt yoghurt och margarin och vispa lite lätt. Blanda ihop mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Tillsätt mjölblandningen i äggsmeten och vispa försiktigt. Varva muffinssmet och vinbär i formarna och grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 15 minuter.
Mmmmm, vad saftigt och gott med vinbär att tugga på! Lite syrligt och lite sött ihop med muffins, som alltid är gott!! Hade med dem till stranden och det var ett gott avbrott mellan sol och bad!!
provade dom just och en härlig doft av vanilj spred sig i rummet! gott med de syrliga röda vinbären
Kanongoda, pudrade lite florsocker över !
Massa mumsigt - tackar för receptet
Jättegoda men ett tips: I vanliga muffinsformar blev det 25 st, för 12 personer är nog tänkt för STORA muffinsformar!?