Salvia- & briefylld fläskkotlett med potatiskroketter

Serverar: 4 portioner

En lite annorlunda fläskkotlett

Ingredienser

  • 4 st fläskkotletter, ca 2 cm tjocka
  • 4 skivor brieost
  • 1 msk salvia
  • 1 dl vitt vin
  • 1 påse Felix potatiskroketter
  • 3 dl rödvinssås
  • 1 dl rödvin
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att göra en ficka i fläskkotletterna, lägg i en skiva brie i varje kotlett och salvia. Förslut med en tandpetare, salta och peppra. Bryn dem på båda sidor i matfett och slå sen på vitt vin och låt dem bräsera under lock i 3-4 minuter.
    2. Tillred potatisen enligt anvisningar på paket, salta.
    3. Tillred sky enligt anvisning på rödvinssåsens förpackning, späd med rödvin, smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben