Senapsmarinerad filé

Serverar: 4 portioner

Smakar väldigt gott

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk matfett
  • Marinad
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • ½ tsk salt
  • 1 msk frank senap
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ dl olivolja
  • ½ dl vatten
  • ½ tsk timjan
  • 1 tsk oregano
  • Instruktioner

    1. Putsa köttet och krydda runt om. Bryn köttet i matfett. Stek klart i 175 grader i Ca: 20 minuter. Låt vila 10 minuter.
    2. Blanda vinäger, salt, peppar och pressad vitlök. Rör i olja, vatten och kryddor.
    3. Skiva köttet och lägg upp. Ringla marinaden över och låt dra ca: 20 minuter...

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben