skinksås

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Slängde ihop denna sås en dag och resultatet blev supergott :D

Ingredienser

  • 200-300 g strimlad skinka
  • 2 dl mjölk
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk crème fraiche
  • ½ dl köttbuljong
  • 1 msk tomatpurè
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek skinkan lite lätt så att den får lite färg. Häll sedan på buljongen och tomatpurén och blanda. Ta i mjölken och grädden och blanda åter igen. Ha i crème fraiche och sedan salt och peppar efter smak.
    2. Servera med pasta eller ris och gärna en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Julmaten som blev över
    Under mellandagarna har de flesta helt enkelt "fått nog" av julmaten....

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben