Små räkgratänger
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Ett gott fredags mys.
Ingredienser
4 dl kokt ris
200 gr skalade räkor
2 dl creme fraiche
1 dl grädde
4 dl riven parmesan ost
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg i riset i små gratängformar. Fördela räkorna ovanpå. Vispa samman creme fraiche och grädde och häll över räkorna. Strö på parmesanen.
Gratinera mitt i ugn ca 15 min. Garnera med en limeklyfta. Servera ett gott bröd till.
Liknande recept
Räkgratäng
4-5
1
Räkgratäng
4
Räkgratäng
1 h
4
Exotisk räkgratäng
4-6
Gunnels räkgratäng
4
1
Räkgratäng med tonfisk
45 min
4-5
Räkgratäng
4
Krämig räkgratäng
45 min
4
1
Krabb- och räkgratäng smalmat
20 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!