Småkakor med lingon och tranbär

Serverar: 12 portioner

...god julmat kräver god julkaka till julfikat...

Ingredienser

  • 1 paket mördeg
  • 150 g djupfrysta lingon
  • 100 g djupfrysta tranbär
  • 1 dl florsocker
  • 50 g pekannötter
  • 2,5 dl Milda VaniljVisp
  • 1 ½ tsk kanel
  • 12 smorda kakformar
  • Instruktioner

    1. Blanda bären.
    2. Klä de smorda kakformarna med mördeg och fyll med bärblandningen.
    3. Lägg en tesked florsocker och en pekannöt på varje kaka.
    4. Grädda kakorna i 200 °C ca 30 minuter.
    5. Vispa Milda VaniljVisp med kanelen. Låt kakorna svalna lite och toppa sedan med vispkrämen

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben