Soppa på bruna bönor

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 6 dl bönor, blötlagda
  • 10 dl hönsbuljong
  • 1 timjankvist
  • 1 lagerblad
  • 4 klyftor vitlök
  • 1 gul lök i klyftor
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Kokas stilla i buljongen en knapp timme. Mixa hälften av bönorna och koka soppa med de mixade bönorna ca 15 minuter till. Smaka av. Serveras med finhackad persilja, hyvlad parmesan och en god olivolja ringlad i sopptallriken. Blir lite matigare med kokt kyckling skuret i stora tärningar och brödkrutonger.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben