Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
Njut av stekt ägg med räkor! Kan ta mellan 1 timme till 1 timme och trettio minuter. :)
Häll gräddfilen i en skål och tillsätt persilja och purjolök. Rör om och tillsätt salt och peppar. Tina upp räkorna - om du använder djupfrysta - och låt dem rinna av, innan de blandas i dressingen. Smält smöret i en stekpanna och låt det bli ljusbrunt. Knäck ett ägg i taget i stekpannan. Låt äggen stekas på svag värme. Skölj salladsbladen under tiden och lägg ett på varje tallrik. Ta äggen ur stekpannan med en stekspade och lägg på varje salladsblad. Salta och peppra lätt. Fördela räkdressingen över äggen, eller lägg den vid sidan av. Servera genast medan äggen är varma. Rostat bröd är också gott till!
Indonesisk matlagning
Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...
Sportlovsmat
Äntligen är det sportlovsdax! En del har förmånen att åka på vintersem...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...