Stora biffen

Har inte prövat ännu.

Ingredienser

  • 1 dl AXA Havregryn
  • 2 dl vatten
  • 400 g blandfärs
  • 1 ägg
  • 1,5 tsk salt
  • Svartpeppar
  • 1 krm mejram
  • Smör eller margarin
  • 2 gula lökar, skivade
  • 2 tomater
  • Instruktioner

    Låt havregrynen svälla i vattnet ca 10 min. Arbeta samman havregryns-blandningen med färs och ägg. Krydda med salt, peppar och mejram. Stek färsen i stekpanna som en stor biff, 15-20 min. Efter halva tiden vänder man biffen med hjälp av ett stort lock. Bryn löken. Garnera biffen med tomatskivor och stekta löjkringar. Nykokt pasta är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pannbiff med lök
    Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben