Tabouleh

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Libanesisk couscoussallad perfekt för buffe och meze, tillsammans med andra smårätter.

Ingredienser

  • 1 dl fullkornscouscous
  • 2 citroner
  • 1 msk mynta
  • 1 knippe bladpersilja
  • 3 tomater
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • Vatten
  • Instruktioner

    1. Hacka tomaterna, strimla persilja och mynta mycket fint och lägg i en bunke. Häll på ca 2 msk olivolja och saften från citronerna samt en matsked vatten. Lägg i couscousen, salta och peppra och rör om. Låt stå och dra i rumstemperatur tills couscousen svällt. Rör om då och dra medan den sväller.
    2. Färdigt!

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Goa gryn!
    Det har kommit en massa nya goda gryn i affärerna. Jag får många frågo...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben