Thaifärs med äggnudlar

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Thaimat är gott, och går så fort, mums.

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 200 g champinjoner eller annan god svamp
  • 2 paprikor olika färger
  • 1 broccoli bukett
  • 2 msk fisksås
  • 2 msk soya
  • 2 tsk sambal oelek
  • 3 vitlöksklyftor
  • 3 dl köttbuljong
  • Instruktioner

    Stek svamp och köttfärs så att det får lite färg, rör om med en trägaffel under tiden, så att det blir smuligt. Häll över fisksåsen och soyan, fräs ett par minuter. Slå över buljongen, och lägg i den hackade vitlöken och sambal oeleken. Lägg i paprikan och broccolin skuret i bitar i färsen, koka 3-5 minuter, grönsakerna ska fortfarande ha spenst. Koka äggnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

    Liknande recept

    3.5
    20 min
    5
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben