Torsk

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 45 minuter

Väldigt god smalmat kvick att göra..

Ingredienser

  • 250 g torsk eller annan fisk
  • 1 grönsaksbuljong
  • 2 tomater
  • ½ purjolök
  • Dill
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Lägg torsken i folie under tiden koka upp den strimlade purjon.skölj i kallt vatten gör ett paket av fisk skivad tomat purjon en grönsaksbuljon,som smulas....hacka dillen skira smöret slå över..packa in lägg i en form.... potaismos eller vad ni tycker.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Smulan101 15 januari 2009

    Dåligt utformat. kommer ej fram hur länge man tillagar den eller nåt

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Digital termometer för perfekt resultat
    För att få kött, fågel och fisk tillagat exakt som man önskar är de...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben