Torsk i ugn

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • Torskfilé
  • 0,5 pkt milda fraiche
  • 0.5 st purjolök hackad
  • 2 tomater hackade
  • 0.5 st fiskbuljongtärning + lite vatten (Ca 0.5 dl)
  • Salt
  • Peppar
  • Potatis
  • Instruktioner

    1. Lägg lämplig mängd torskfilé i smord ugnsform. Salta och peppra.
    2. Blanda ihop övriga ingridienser till en sås som hälls över fisken. TIllaga i ugn tills fisken är klar (tid = beroende på hur stor fiskbit). Koka potatis och servera den gärna pressad till fisken.

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    4
    4
    50 min
    5-6
    1
    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Digital termometer för perfekt resultat
    För att få kött, fågel och fisk tillagat exakt som man önskar är de...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben