Torsk i ugn

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Jag tar alltid extra grädde för att få mera sås.

Ingredienser

  • Ett paket djupfryst torsk
  • 3dl vispgrädde
  • Ca 3 st tomater
  • Dill ( inte nödvändigt )
  • Salt och vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg den djupfrysta fisken i botten av en ugnsfast form. Häll över grädden. Skiva tomterna och lägg ner i grädden och runt om fisken. Klipp lite dill över och salta och peppra, sätt in i mitten av ugnen i ca 40-45 min på 220 grader. Rör om lite då och då.
    2. Servera med kokt potatis

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    4
    4
    50 min
    5-6
    1
    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Digital termometer för perfekt resultat
    För att få kött, fågel och fisk tillagat exakt som man önskar är de...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben