Ugnsbakad tomat

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

Innehållet kan varieras, pröva er fram.

Ingredienser

  • 1 tomat
  • Ca 15 g fetaost 12%
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Skär av ett lock på tomaten. Gröp ur lite av innehållet, riv över vitlöken och tryck sedan ner fetaosten. Skär av en bit på botten av tomaten så står den stadigare. Grädda i ugnen på 225 grader i ca 12-15 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Potatis - möjligheternas rotfrukt
    Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...

    Potatisrätter
    Finns det något mer tacksamt än potatis? Den kan stekas, friteras, pre...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben