Vårsallad

Serverar: 6 portioner

Tid: 25 minuter

Underbart god.

Ingredienser

  • 6-8 böcklingar
  • 6-8 kokta potatisar
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 burk bönor, el brytbönor
  • 1 liten gul lök
  • 2 inlagda rödbetor
  • Svartpeppar
  • 2 msk vinäger
  • 4 msk olja
  • 2 msk vatten
  • Salt
  • Timjan
  • Basilika
  • 1 tsk osötad senap
  • Instruktioner

    Rensa böcklingen. Skiva potatis och ägg. Häll spadet av bönorna. Skala och skär löken i tunna skivor. Hacka rödbetorna. Blanda samman såsen. Bred ut potatisen på ett fat. Lägg böckling och bönor i var sin rad. Korsvis över varandra, rödbetorna mitt i korset, och äggen i de fyra tomma fälten. Ringla på såsen, garnera med lökringarna och krydda med lite svarpeppar. Servera med brytbröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lilla salladsskolan!
    Det finns numer en uppsjö av goda skott och sallader i kyldiskarna, äv...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben