Vegetarisk pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott, vackert och mättande!

Ingredienser

  • 4 port. Fullkornsspagetti el. annan pasta
  • ca 1/2 dl olivolja
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 5 soltorkade tomater, finhackade
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2-3 färska tomater, grovhackade
  • sambal oelek, salt, peppar o flytande honung/socker efter smak
  • 1/2-1 dl vatten
  • att strö över: tärnad fetaost/ annan smakrik ost
  • Instruktioner

    1.Koka pastan al dente 2. Värm olivoljan i en stekpanna/traktörpanna 3. Börja med att fräsa lök och vitlök 4. fyll på med tomater och kryddor 5. Tillsätt vatten 6. Låt röran koka ihop o tjockna lite 7. Blanda röran med pastan, lägg upp på stort fat, strö över osten och ev hackad persilja eller annat grönt o servera sedan med ett gott bröd!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Vegetarisk falafel
    Ett mycket bra recept från en av våra medlemmar!125 g kikärter, blötla...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben