Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad bakade du för gott senast?

  • Snorkfroken 15 februari 2008

    Jag bakade kokostoppar i tisdags och dom blev riktigt goda (Y)

  • imse 15 februari 2008

    Här bakar vi hamburgerbröd till kvällens middag.

  • annaviola 15 februari 2008

    Bakade kärleksmums förra helgen. Mycket uppskattade av våran tonåring:D

  • Lena 16 februari 2008

    I går blev det kanel bullar:p

  • imse 16 februari 2008

    Goda grejer ni bakar kan ni skicka ett smakprov via nätet.......:p

  • croxie64 16 februari 2008

    Eftersom jag inte kan köpa semlor här i England så bakar jag mina egna.
    Och jag hittade ett smarrigt recept på Aftonbladet hur man får bullarna rikitgt goda...så jag testade receptet och har bakat det två gånger sen dess.

    Mandelmassa har jag ersatt med mald mandel blandat med florsocker och lite vatten. Fungerar alldeles utmärkt :D

    Och semlor måste man ju ha oavsett var man bor ;D

    Christa

  • LisaIvarsson 16 februari 2008

    Jag bakade en supergod dumlekladdkaka som jag ska äta ikväll till Melodifestivalen. Mycket god och lättgjord. Jag kan verkligen rekommendera den! Receptet finns i mina recept. :P:D

  • Queenie 16 februari 2008

    Den här bakade jag i dag:

    http://www.matklubben.se/recept/chokladtaarta_14785.html

    Oj oj så god, smakade en pytteliten bit (kunde inte låta bli). Tänkte vi skulle ha den till melodifestivalen i kväll

  • farmoringer 16 februari 2008

    Jag har bakat formfranska..Det blev jättegott och lyckat..

  • imse 17 februari 2008

    Kul att du lyckas med dina bak nu, farmoringer.

    Här hittar ni bautabröden sen i fredags.

    http://mimmismat.wordpress.com/2008/02/17/hemmameckade-hamburgare-med-bautabrod/

  • storgreven 18 februari 2008

    Jag har bakat semlor i dag,som vi ska ha efter maten....mums:p(Y)

  • imse 18 februari 2008

    Det finns ett glutenfritt recept på profiteroller nu till alla som önskar:

    http://mimmismat.wordpress.com/2008/02/18/glutenfritt-kan-bli-gott/

  • joakim95 20 februari 2008

    jag gjorde choklad muffins med dumle i och daim på mm

  • Lisabet 20 februari 2008

    Jag har bakat en kladdkaka med hackade hasselnötter. Jättegod! Finns bland mina få recept.

  • jennsan85 20 februari 2008

    bakade en tårtbotten jämt nyss men platt som en pannkaka så jafår väl göra en till...:@

  • jennsan85 20 februari 2008

    bakade en tårtbotten jämt nyss men platt som en pannkaka så jafår väl göra en till...:@

  • Lotten_J 20 februari 2008

    Bakade marmorerade brownies, receptet finns på min sida. De är bara för supergoda

  • gosrosen 20 februari 2008

    jag bakade fiffirutor och frukostbullar som jag snodde ihop av olika
    mjölsorter som fanns i skåpet och solroskärnor, blev väldigt mättsamma faktiskt.

  • imse 20 februari 2008

    Vitt formbröd till kvällsfikat.

  • lennali 20 februari 2008

    Skrivet av jennsan85 den 20 feb 2008

    bakade en tårtbotten jämt nyss men platt som en pannkaka så jafår väl göra en till...:@


    Hej jennsan85
    Jag har alltid och då menar jag alltid misslyckas med tårtbotten, tills jag hittade detta recept:
    http://www.matklubben.se/recept/ljus_taartbotten_9619.html
    Pröva och lycka till/Lena

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.