Undrar vilket recept ni bakar.
Både nyttigare och fint bröd som barnen hellre vill ha.
Själv har jag inte hittat det brödrecept som jag vill göra om och om igen.
Tips emottages tacksamt.
Har provat några Anna Bergenström och även något långpannebröd och annat härifrån, och de är givetvis helt ok, men vill ändå ha det där lilla extra...
Tycker det är för dyrt att köpa bröd, och vill gärna ha det lite mer naturligt och slippa en massa tillsatser...
pengsan21 augusti 2009
Kolla bland mina recept.
Bröd eller frallor, du blir inte besviken!
Annafbg21 augusti 2009
De här finns i stort sett alltid hemma hos mig: Snabba frukt- och frölimpan
och Pizzabullar.
Inte svårt att gissa vilket som är barnens favorit och vilket som är de vuxnas:D
Annars blir det mest "slattbröd" här hemma, eller Cajsa Warg-bröd - man tager vad man haver, dock är jag mkt förtjust i skållning - så det blir det ofta.
Håller på att experimentera en del med surdegsbröd också men där har jag inte hittat det ultimata sättet än.
Jag har provat att baka många matbröd, men vanliga rågkakor är ändå familjens favoriter.
Surdegsbrödet i "vår kokbok" med massa frön och grejer.
Men dessa är också basvaror här hemma, framförallt formfranskan som är perfekt att rosta.
Formfranska (Grundrecept)
Baguette
Goda rågsiktskakor
Rallarhalvor
Tackar för alla bidrag :)(Y)
Undrar vilket recept ni bakar.
Både nyttigare och fint bröd som barnen hellre vill ha.
Själv har jag inte hittat det brödrecept som jag vill göra om och om igen.
Tips emottages tacksamt.
Har provat några Anna Bergenström och även något långpannebröd och annat härifrån, och de är givetvis helt ok, men vill ändå ha det där lilla extra...
Tycker det är för dyrt att köpa bröd, och vill gärna ha det lite mer naturligt och slippa en massa tillsatser...
Kolla bland mina recept.
Bröd eller frallor, du blir inte besviken!
De här finns i stort sett alltid hemma hos mig:
Snabba frukt- och frölimpan
och
Pizzabullar.
Inte svårt att gissa vilket som är barnens favorit och vilket som är de vuxnas:D
Franskt bondbröd (Mikes bröd)
Detta bröd har jag bakat sen jag var tonåring....
Annars blir det mest "slattbröd" här hemma, eller Cajsa Warg-bröd - man tager vad man haver, dock är jag mkt förtjust i skållning - så det blir det ofta.
Håller på att experimentera en del med surdegsbröd också men där har jag inte hittat det ultimata sättet än.