Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Viktväktarkyckling. 6,5 points per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Klyfta och kärna ur päronen. Skala och klyfta rödbetorna. Lägg klyftorna av var sort för sig på en plåt med bakplåtspapper. Häll över olja och salt. Stek i mitten av ugnen, ca 10 minuter.
  3. Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprika. Bryn dem på båda sidor i en stekpanna . Lägg dem i en ugnssäker form.
  4. Mosa osten, blanda med crème fraiche och peppar. Bred hälften av oströran på filéerna och strö över timjan. Ställ in formen på galler över klyftorna.
  5. Stek allt i ca 15 minuter, servera med en sallad och oströran som är kvar .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.