Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg och räkpytt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En verkligt uppskattad currydoftande rätt som även passar mycket väl på påskbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Skala äggen och löken. Kärna ur paprikorna. Skär ägg, lök och paprikor i små tärningar. Smält smöret i en stekpanna. Rör i curry, ägg, lök och paprika. Låt allt fräsa några minuter på svag värme. Rör i räkorna och servera pytten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.