Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggröra med ansjovis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Den här äggröran känns lyxig med sin ansjovissmak och passar utmärkt till kokt potatis och knäckebröd. Mycket enkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Knäck äggen och vispa dem lätt. Smält smöret på svag värme, gärna i en tjockbottnad kastrull.
  2. 2. Häll i äggsmeten i kastrullen och rör sedan långsamt mot botten med en träslev tills röran blir krämig.
  3. 3. Klipp ansjovisfiléerna i bitar med en sax. Tillsätt hälften av bitarna med grädden i äggröran. Smaka av och lägg eventuellt i resten av filéerna. Toppa med gräslök och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.