Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelfylld hastkaka

 
Skriv ut

En snabbakad kaka som ser ut som en tårta. Den är fylld med äppelmos och grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Finfördela smöret i blandningen. Vispa ihop ägg och mjölk och häll i. Rör snabbt ihop till en deg.
  2. Platta ut degen med mjölad hand på smord plåt till en rund kaka och strö över pärlsocker och mandel.
  3. Grädda i 225 grader ca 10 minuter.
  4. Dela den avsvalnade kakan i två bottnar och lägg ihop dem med äppelmos och vispad grädde emellan.
  5. Serveras genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.