Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmarinerad karré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Både vinäger och must ger äppelsyrliga toner som matchas fint av ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser till marinaden. Lägg karrén i dubbla plastpåsar. Häll i marinaden och förslut påsen. Skaka/massera så att köttet täcks runt om. Låt stå i kylen i 3-5 timmar.
  2. Ta ut köttet 15 minuter före tillagning. Lyft upp det ur marinaden. Grilla ett par minuter per sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.