Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpaj med Kardemumma

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket snabb att göra och kardemumman sätter piff på det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Skiva äpplena och lägg i botten på en ugnssäker form.
  2. Blanda alla torra ingredienser, häll sedan i det smälta smöret. Strö "degen" över äpplena. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader tills pajen fått fin färg. Det tar ca 20-30 minuter. Severa pajen varm med vanlijsås eller vaniljglass. Pajen är även god kall "dagen efter".

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.