Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplekaka

 
Skriv ut

En god äpplekaka i långpanna med kanel och socker.

Ingredienser

Instruktioner

Ägg och socker vispas väl. Koka upp mjölk och margarin och slå detta varmt över äggsockerblandningen under rörning. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt detta. Häll smeten i en smörad och bröad liten långpanna. Lägg äppleklyftorna i rader ovanpå. Strö över kanel och socker. Gräddas i 200 gr varm ugn i 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.