Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ärtpasta med ört- och citronmarinerad feta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb och enkel vegetarisk rätt. Basilika och persilja passar bra ihop och ger härlig smak till såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda basilika, persilja, citronskal, peppar, olivolja och pressade vitlöksklyftor i en skål. Smula ner fetaosten, rör runt.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt sugar snapsen och gröna ärter koka med de sista 1-2 minuterna.
  3. Häll av och blanda ärt- och pastablandningen med den marinerade fetaosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.