Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After Eight-tårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Utmärkt till julen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen och smöret. Vispa äggvitorna hårt. Rör ner socker, äggulor och mjöl i smöret och chokladen. Vänd sist i äggvitorna.
  2. Grädda kakan i mjölad form i 175° i 30 minuter. Låt kakan svalna, gärna i press så den blir kompakt.
  3. Smält after eight och smör i en kastrull och rör i grädden. Bred glasyren över kakan. Dekorera gärna tårtan och servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ida85 10 november 2008

    mmm .. denna verkar hur god som hellst !

  • bragegatan 9 januari 2009

    Vilken jättegod kaka Alla gillade den Enkel att göra och väldigt tjusig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.