Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Albertssons sommarpasta

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Pastasallad som passar både till vardags och till större bjudningar som studentfiranden eller födelsedagar.

Ingredienser

Instruktioner

Koka önskad mängd pasta. Låt kallna. Strimla soltorkade tomater, hacka rödlök och strimla ruccolan. Blanda tillsammans med önskad mängd fetaost och cashwenötter. Som dressing häll över olja från både fetaosten och de soltorkade tomaterna. Kan ätas som den är eller serveras tillsammans med kallskuret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.